Draževići 102, Kiseljak +387 (0) 30 878 096
korpa.png

Naše poduzeće je osnovano 1994. godine. 

Među prvim kompanijama imamo čast da uvozimo kvalitetnu robu, te da je plasirmo na naše tržište. Od početka pa do danas rezultiramo uspješnim radom profilirano na prodaju prvenstveno dječijeg tekstila i igrački, uvoz igrački iz Kine, Bjelorusije, Hrvatske i Turske, tekstil iz Turske, Mađarske i Srbije. Malim ali uspješnim koracima smo povećavali uvoz, distribuciju robe i prodaju te postepeno širili naše tržište. 

Trenutno smo u rangu među vodećim distributerima igrački na tržištu BiH.  Zbog masovnog uvoza, te velike količine različitih artikala izgradili smo reprezentativan vlastiti objekat u Draževićima kod Kiseljaka, gdje naši kupci imaju mogućnost odabira robe na 2 kata na više od 800m2. Također posjedujemo vlastita skladišta robe sa kapacitetom od preko 3000m2. Sopstvenom dostavom robe pokriveno cijelokupno tržište Bosne i Hercegovine.

logo

Facebook

Instagram

Informacije i cijene na ovoj web stranici imaju informativni karakter. U slučaju eventualne ljudske ili tehničke greške, mjerodavni su podaci dostupni na prodajnim mjestima

KONTAKT

+387 (0) 30 878 096

Mail

vpanticdoo@gmail.com

Adresa

Draževići 102, Kiseljak

SSL sigurna konekcija

ANTIĆ d.o.o. - 2021 sva prava pridržana Design and development logo